Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Gå ner

Eat Sleep Hockey (ESH) Empty Eat Sleep Hockey (ESH)

Inlägg  Helge Adam sön jan 11, 2009 8:59 pm

Mötte idag Robbaninho, Slipsen, Vanguard och Jag.

Det började med att Vanguard gjorde mål på deras manuella målis i första anfallet på första skottet. De lämnade då matchen.

Vi fick dem igen vid 3 tillfällen i söken och på sista söket så tappade de vettet fullständigt och gick med på match mot oss. Det vart en ganska jämn affär målmessigt då vi inte lyckades lirka in den, Spelmessigt hade vi en relativt bra övertag. I 3:e perioden lyckades Vi tillsist stänka in pucken där den hör hemma, efter ett fint uppspel där vanguard plockade 2:a assisten och robban skickade in pucken framför mål till en väntande Helge. Inte långt efter kom 2-0 målet också varpå de stackars små barnen inte längre kunde spela vidare då bollibompa precis skulle börja (med nån minut kvar på matchen). Very Happy

Inte direkt den viktigaste matchen att skriva om eller ens något lag värt att nämna om det inte varit så jefla skönt att trycka dit dessa små knott som flugit omkring i rummet och stört oss.