Gå ner

Klubbvideos Empty Klubbvideos

Inlägg  Lyttbacka ons jan 07, 2009 6:58 pm

Som ni säkert märkt som kan man lägga in filmer i inläggen. Detta funkar även med EA sports world! Så dela gärna med er av era filmer. För att få in filmen trycker ni på pilen bredvid "share" symbolen på EA sports world sidan. Kopierar koden och använder denne i inläggen.

Ingen speciell film egentligen. Användes bara för att testa. Dock drömmer jag om att göra detta om mål online på OTP, brukar lyckas i vanliga matcher. Att lura ner målvakten och gå runt buren alltså. Smile

Inlägg  Vanguard ons jan 07, 2009 7:41 pm

Om ni vill kolla min profil, rösta eller lägga en kommentar på mina vids på EASW Klicka här!

Min första EASW-Video är en gammal goding från innan vi blev ett samspelt topplagskrossande GRSE Smile

Mordaren drar passen till mig där jag ligger på kontring vid offensiva blå i Sudden Death.

För att inte dränka tråden med inlägg (tänk hur det kan komma att bli om ett år...) editerar jag mitt första!

Vajb begär pass från "datorback" och drar på ett direktskott! Moonfare lägger in returen. ställning efter målet 3-2, Period 3, tid ca: 34 sekunder kvar!

Senast ändrad av Vanguard den fre jan 09, 2009 2:47 am, ändrad totalt 5 gånger (Orsak för redigering : Ny video)

Inlägg  Helge Adam tor jan 08, 2009 6:26 am

I community:n för några dagar sedan; Jag kallar pass från datorn och skjuter direktskott.

Ett par backskott då, självklart.

1) Det första var vinnarmålet i övertid, notera hur Carlbrant går in och försöker tjyva med styrning där!

2) Notera även på nummer två hur Carlbrant placerar sin enorma kroppshydda framför målvakten, målisen tror det är solförmörkelse.

Inlägg  bait19 sön jan 25, 2009 1:15 pm

Här kan ni få en gammal video som jag och carlbrant bjuder på!

Inlägg  bait19 sön jan 25, 2009 1:44 pm

Sedan hittade jag också två filmer som slipsen hade på sin profil. Var när jag, Carlbrant, Slipsen och Vanguard lirade en dag.

PP till oss, Carlbrant passar mig. Jag lägger en diagonal passning ner till slipsen som sätter skottet i krysset!

Inlägg  Kingen tor jul 23, 2009 5:34 pm

Eashl 360 finalen (om nu inte alla har sett den redan...)

Inlägg  Kingen tor jul 30, 2009 2:32 pm

Snellhest skrev:Tycker de inte ens ser bra ut.. dock har de bra Försvarsspel. men anfalls idean deras är ju fantasilös.. fast man ska väl inte döma dem efter 1 period

Inte så konstigt när dom spelade 75% av perioden i boxplay kanske. Wink Dom andra två perioderna finns där också, tex som direktlänk i rutan efter den första perioden...

Kolla gärna den andra matchen som den snubben har lagt upp också (tror att det är ena semin), sök på "purple cobraz"...
Där möter dom ett lite sämre försvar och får chansen att bjuda på lite schysst anfallsspel också.
Kingen
Kingen
Medlem

Age : 48
Lag : GRSE

Inlägg  HeinzHarald tor aug 06, 2009 8:50 pm

Första finalmatchen pågår just i detta nu. EA de tramspellarna har dock ingen livestream verkar det som, även om matcherna kommer att läggas upp i efterhand åtminstone.

Inlägg  khaain tor aug 06, 2009 10:44 pm

verkar som att Regs förlorade båda sina matcher på hemmaplan dvs spela PS3, 2-1, 5-4, finns ju risk att det kan bli lite kross när PCz får spela xbox.

Inlägg  HeinzHarald lör aug 15, 2009 8:31 pm

Har sett finalmatcherna nu. Min observation är att det är 360-lagets förmåga att hålla i pucken och hur de hjälper varandra både offensivt och defensivt som gör att de vinner. De får med sig pucken vilket ger dem lägen när en motståndare blir överspelad och på samma vis får de tag på det mesta i defensiv zon. Det känns lite som om de är 2mot1 över hela isen.

PS3-laget spelar lite verkligare och lite roligare ishockey. De skapade lägen mer genom att passa runt än genom att åka runt. Tyvärr var det väldigt sällan de lyckades etablera sig i offensiv zon så det var sällan man fick se några riktigt tjusiga försök.

Jämna matcher var det, men definitivt ingen slump att 360-laget lyckades ta fyra på rad.