14:36 (PP) Arne Hegerfors (D.Milton, J.Major) (1-0)

11:16 Robert Robbaninho (... Moonfare) (1-1)
18:51 Sebastian Benhard (H.Adam, ... Moonfare) (1-3)

11:31 Sebastian Benhard (R.Robbaninho, ... Moonfare) (1-4)
19:48 (BP) ... Moonfare (S.Benhard) (1-5)

Utvisningar
Missade att skriva upp utvisningar

Referat
Period 1
Båda lagen kom ut med inställningen att vinna och L7A ångade på som ett lok och GRS hade inte mycket att säga till om. Efter drygt 14 min kom också det förlösande målet. Arne Hegerfors drar iväg ett skott mot en skymd målvakt i GRS och puck går in via axeln på målvakten och upp i krysset. Ett viktigt powerplay mål.

Period 2
L7A's passningspel började ge vika i andra perioden. Från att ha sett så stabilt och säkert ut i första, gav man nu bort puckarna och man hade problem med att komma in i anfallszon. GRS stod upp bra på blå och en lite frustration kunde anas i L7A lägret. Robert Robbaninho kvitterade till 1-1 efter halva andra perioden. Spelarna i L7A låg alltid några skär efter GRS vilket också resulterade i den omdiskuterade straff som uppkom med 3 min kvar av perioden. Sebastian Benhard blir trippad på precis innanför blålinjen på högersidan och domarn blåser straff. Friläges utvisning eller inte...? Upprörda känslor i L7A båset och tränaren i L7A visas upp på läktaren. Benhard sätter straffen på Arni Pikkujemse som annars har storspelat under matchen. GRS gör även 1-3 innan man går till periodvila.

Period 3
L7A kommer ut med inställningen att äga perioden precis som man gjorde med första. Man har fortfarande problem att komma in i anfallszon men man skapar några lägen. Dock så drar man även på sig utvisningar. Detta utnyttjar GRS och gör 1-4. I slutet av perioden får L7A spela powerplay och känner att man vill hyfsa till siffrorna lite. Istället så är det Benhard som påpasslig hittar Moonfare som kommer i ett friläge och med 12 sekunder kvar gör han den klassiska foppadragningen och 1-5 är ett faktum.

Senast ändrad av vajb den mån mar 23, 2009 5:25 pm, ändrad totalt 1 gång